'Oversier stopt al veel tijd in NAC, begint op 1 augustus als AD'

Remco Oversier
Remco Oversier Foto: © Pro Shots

Remco Oversier moet de nieuwe algemeen directeur worden van NAC. Deze weken steekt hij al veel van zijn vrije tijd in NAC, zo weet BN DeStem.

Oversier volgt de verrichtingen van NAC nauwkeurig en was bij de thuiswedstrijden tegen Roda JC en FC Emmen ook aanwezig in het Rat Verlegh Stadion. Clubwatcher Yadran Blanco weet dat Oversier, nu nog actief bij SEG, zijn toekomstig werkgever goed wil leren kennen. "Afgelopen dinsdag bezocht de geboren Rotterdammer, tegenwoordig woonachtig in het Oost-Brabantse dorpje Reusel, rond de eerste wedstrijd van de halve finale onder meer het NAC-museum en het supportershome."

"Het duel volgde hij afwisselend vanaf Vak G en de B-Side waar de fanatieke aanhang zetelt", schrijft Blanco. De bedoeling is dat de 41-jarige Oversier op 1 augustus officieel begint als AD van NAC. "Tot die tijd wil de aanstaand NAC-directeur, en daarmee de opvolger van de begin januari vertrokken Henk Valk, zoveel informatie vergaren en bijgepraat worden over alles wat er speelt binnen de club. Duidelijk is dat Oversier de volledige steunt geniet van het vierkoppige managementteam en dat zijn komst breed gedragen wordt binnen de arbeidsorganisatie", aldus Blanco.

Lees meer:
0 reacties