Pérez sneert naar NAC: "Geef je niet weg met fatsoenlijk team"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Pérez heeft met stijgende verbazing gekeken naar de finale van de play-offs tussen NAC en Excelsior. Dat liet hij weten bij Voetbalpraat van ESPN.

In het tweeluik wonnen de Bredanaars met 6-2 van de Kralingers. In de terugwedstrijd stond het echter al snel 4-0. Casper Staring maakte de 4-1 namens NAC en dat bleek genoeg te zijn voor promotie. Pérez is echter niet te spreken over het optreden van NAC. “Het kan natuurlijk niet dat je die 6-2 weggeeft als je een fatsoenlijk team bent.”

De Deense analist stelt dan ook dat het de Bredanaars erg heeft meegezeten. “Je bent ontzettend geholpen door die rode kaarten. Dat kan gebeuren over twee wedstrijden. Excelsior was natuurlijk de veel betere in Breda rondom die 1-0 en 1-1.”

De voormalig voetballer denkt dat NAC het ook uit handen had kunnen geven. “Het had zomaar kunnen gebeuren. Ik weet niet wat ze deden, maar ze stopten met voetballen toen ze 4-0 voor stonden. Je hoort zelf vanuit de club (NAC, red.) dat het een rommelig jaar is geweest met wanbeleid. We zeggen altijd dat je goed beleid nodig hebt om te promoveren: niet altijd dus,” besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties