Politici loven fans van NAC Breda: "Dit zijn de echte supporters"

NAC viert de promotie naar de Eredivisie
NAC viert de promotie naar de Eredivisie Foto: © BSR Agency

Verschillende politici hebben gereageerd op de promotie van NAC. Dat deden zij aan tafel bij Renze.

Zo zit de fractievoorzitter van partij GroenLinks-PvdA aan tafel. Hij is nog een supporter van Roda JC en zag met lede ogen aan hoe zijn club in de eerste ronde van de play-offs werd uitgeschakeld door NAC. Daar heeft hij wel een kater aan overgehouden. “Stel je voor dat je als Roda JC het hele seizoen op de eerste en tweede plek hebt gestaan (voor directe promotie), en nu met lege handen staat.”

Wel was het zo dat Timmermans, net als de rest van de tafelgasten, het promotiefeest van NAC erg mooi vond. Partijleider van de VVD, Dilan Yeşilgöz, zat ook aan tafel en ondanks dat zij een Ajacied is, genoot ze ook van het feest. “Dit zijn echte supporters. Waar ook gespeeld wordt, ze zijn er allemaal met veel enthousiasme.”

Ook waren er beelden te zien van DJ Hardwell die op de parkeerplaats optrad en fans die van links naar rechts sprongen op de muziek van de DJ. Yeşilgöz vindt het echt schitterend. Timmermans sluit zich daarbij aan. “Het is ze daarom ook van harte gegund”, aldus de politicus.

Lees meer:
0 reacties