Rai Vloet vindt nieuwe club: "Ik ben erg blij om hier te zijn"

Rai Vloet
Rai Vloet Foto: © Pro Shots

Rai Vloet gaat voetballen voor FC Astana in Kazachstan. De oud-speler van NAC Breda moest na een storm van kritiek vertrekken bij Heracles Almelo. Vloet was in november betrokken bij een dodelijk ongeluk, waarbij een 4-jarig jongetje om het leven kwam.

Uit onderzoek bleek later dat de middenvelder veel te hard reed en onder invloed was van alcohol. FC Astana heeft vrijdagmiddag de komst van Vloet bekend gemaakt. In januari keerde de middenvelder terug in de selectie van Heracles, maar werd kort daarna weer uit de selectie gezet toen er nieuwe informatie naar buiten kwam.

Bij het auto-ongeluk raakte een 4-jarig jongetje zwaargewond, en hij overleed later in het ziekenhuis. Zijn ouders en nog een kind raakten ook gewond. Vloet zat korte tijd vast, maar werd daarna weer vrijgelaten. De middenvelder blijft wel verdachte.

Vloet heeft via de officiële clubkanalen van FC Astana gereageerd op zijn transfer. "Ik ben erg blij om hier te zijn en om deel uit te maken van FC Astana. Ik ben pas gisteren (donderdag, red.) gearriveerd. Ik heb al wel gezien dat het een erg mooie stad is. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen. Vloet had ook nog een speciale boodschap voor de supporters. "Ik hoop jullie allemaal snel in het stadion te zien. Ik ga mijn best doen om jullie gelukkig te maken."

Lees meer:
0 reacties