Ralf Seuntjens: "Logisch dat hij uitspreekt dat hij weg wil"

Ralf Seuntjens
Ralf Seuntjens Foto: © Pro Shots

Ralf Seuntjes vindt dat Thom Haye groot gelijk als hij zegt dat hij naar SC Heerenveen wil. Hij heeft dan ook totaal geen moeite met de uitspraken van de spelmaker.

Vanwege een thuisquarantaine bestaat de kans dat wanneer Ralf Seuntjens terugkeert bij NAC zijn teamgenoot Thom Haye is vertrokken naar SC Heerenveen. "Nog steeds hoop ik dat hij blijft, maar ik gun hem die stap, zoals iedereen dat bij ons doet", zegt Seuntjens tegenover BN DeStem. "Je ziet dat Thom eraan toe is. Eigenlijk is het bizar dat hij nog bij NAC speelt."

Na afloop van de wedstrijd NAC - FC Volendam gaf Haye al aan dat hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor NAC heeft gespeeld. Ook was hij kritisch op de cub, vanwege hun houding omtrent een transfer. "Hij heeft gewoon gelijk. Dat is zijn gevoel. Een carrière duurt een x-aantal jaar. Sportief kan hij nu een stap maken. Logisch dat hij uitspreekt dat hij weg wil."

"Ik snap niet als je dat wel hebt", vervolgt Seuntjens. "Als een timmerman ergens anders twee keer zoveel kan verdienen, gaat hij ook naar zijn baas. En voor een salarisverhoging van ongeveer vijf procent, hoef je niet te tekenen, toch? De supporters snap ik ook, want ze willen niet dat hun beste speler weggaat. Ze zien Haye graag blijven, maar vanuit zijn oogpunt is het gewoon logisch.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties