Ralf Seuntjens verklapt NAC-transfer: "Dat is niet verkeerd"

Ralf Seuntjens
Ralf Seuntjens Foto: © BSR Agency

De kans is groot dat Mats Seuntjens volgend jaar weer in het shirt van NAC Breda speelt. De 32-jarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, onthulde vorige maand zelf al een gesprek te hebben gehad. Zijn broer, Ralf, doet er nu nog een schepje bovenop.

NAC lijkt komend seizoen weer actief in de Eredivisie, nadat in de eerste finale van de play-offs Excelsior met 6-2 werd verslagen. Zondag kan De Parel van het Zuiden het klusje klaren en kan het vizier op komend seizoen. De eerste aanwinst lijkt in ieder geval al binnen, zo onthult Ralf Seuntjens. In de podcast De Eerste de Beste van FC Afkicken lijkt de oudere broer van Mats zijn mond voorbij te praten.

Eerst wordt de stunt tegen Excelsior besproken, waarna supporter Ferry de Bont een hintje dropt. "Voor Mats is het ook wel lekker dat hij nu in de Eredivisie kan blijven, toch?", vraagt hij. Seuntjens is nog niet gepresenteerd, maar Ralf steekt het niet onder stoelen of banken: "Ja, dat is wel lekker, ja. Dat is niet verkeerd."

Ralf lijkt zelf nog een jaar bij De Graafschap te blijven. "Die kans is wel aanwezig. Ik ben nog in gesprek met De Graafschap, maar ik denk dat we daar wel uitkomen. We staan er positief in, van beide kanten, dus dat is mooi."

Mats Seuntjens speelde eerder 130 officiële wedstrijden voor NAC. In 2016 verliet hij Breda voor AZ. 

Lees meer:
0 reacties