"Rick Kruys zei nog: je kunt maar op 1 manier verliezen van NAC"

Marinus Dijkhuizen
Marinus Dijkhuizen Foto: © Pro Shots

Excelsior lijkt te gaan degraderen uit de Eredivisie. De Kralingers verloren dinsdagavond met 6-2 op bezoek bij NAC. Trainer Marinus Dijkhuizen houdt echter hoop, al zag hij wel veel dingen misgaan tijdens de wedstrijd waar hij vooraf had voor gewaarschuwd.

"Rick Kruys zei nog: je kunt maar op één manier verliezen van NAC en dat is via set pieces", zegt Dijkhuizen tegen ESPN. "Die analyse had ik zelf ook al gemaakt, dus heb ik er nog meer aandacht aan besteed. Als je dan die drie corners ziet in de eerste helft... Dan word je natuurlijk helemaal gek."

Dijkhuizen heeft zich nog niet neergelegd bij degradatie. "Ik ben zelf in het stadion bij de legendarische wedstrijd van Barcelona geweest." De Catalanen verloren met 4-0 van Paris Saint-Germain, maar wisten het om te draaien door in eigen huis met 6-1 te winnen, wat ook wel bekend staat als de Remontada. "Je weet dat het kan. We kunnen ook veel scoren, zoals we in de laatste thuiswedstrijden lieten zien. We moeten er zeker nog voor gaan", aldus Dijkhuizen. 

Lees meer:
0 reacties