Rogier Molhoek woest: "Werkelijk nog niets van de spelers gehoord"

Rogier Molhoek
Rogier Molhoek Foto: © Pro Shots

Rogier Molhoek moet deze zomer vertrekken bij NAC. De assistent-trainer, het brein achter de standaardsituaties van de Bredase ploeg, kreeg via een telefoontje te horen dat NAC zijn aflopende contract niet gaat verlengen.

Molhoek voelt zich aan het lijntje gehouden, zo maakt hij duidelijk tegenover Voetbal International. "Sommige clubs zijn al begonnen en ik kan nu nergens meer terecht. Ik moet maar hopen dat er ergens een plaatsje vrij komt. Maandag begint NAC aan het seizoen. En ik zit ineens thuis. Ik vind het ongelofelijk. Ik heb dit niet verdiend", zegt Molhoek.

De trainer vervolgt: "Dat steekt me nog het meeste. Keuzes voor anderen mag je altijd maken, maar leg dat uit en kijk elkaar in de ogen. Nee is nou eenmaal ook een antwoord. Prima. Ook dan had ik het raar gevonden, want ik had nog nooit gehoord dat ik mijn werk niet deed. Maar dan is het oprecht."

Hij heeft nog niks van de spelers gehoord. "Toen Ton Lokhoff vertrok, stond het direct groot op de website van de club. Ik heb nog werkelijk niets van de spelers gehoord. Ik vermoed dat ze het niet weten, want NAC communiceert er niet over. Zelfs voor de voetballerij is deze handelswijze asociaal, vind ik."

"Na al die jaren werken ben ik aangeslagen over de wijze waarop ik vertrek. Vooral omdat ik vind dat me een kans bij andere clubs is ontnomen", zo klink het hard.

Lees meer:
0 reacties