SC Heerenveen onderschat NAC niet: "Dit is een grote wedstrijd"

Sydney van Hooijdonk
Sydney van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Vanavond gaat eredivisionist SC Heerenveen op bezoek bij eerste divisionist NAC Breda. De Bredanaars staan op de elfde positie in de Keuken Kampioen Divisie, maar de Friezen mogen de ploeg van Peter Hyballa niet onderschatten.

"Thom en ik hebben onze teamgenoten al gewaarschuwd", vertelt Sydney van Hooijdonk bij BN DeStem. "Buitenlandse spelers die NAC niet kennen, denken: 'Nummer elf van de eerste divisie, moet kunnen.' Onze trainer (voormalig NAC-speler Kees Wonderen) niet hoor, die weet dat dit een grote wedstrijd is."

Voor Van Hooijdonk is het duel met NAC Breda ook een terugkeer op het oude nest. "Ik was echt heel blij met deze loting. Ik had nooit verwacht op zo'n korte termijn weer in het Rat Verlegh Stadion te spelen. Overal waar ik straks kijk, zie ik mensen die ik ken. Dat maakt het extra speciaal."

Van Hooijdonk weet nog niet wat hij gaat doen als hij vanavond weet te scoren. "Nee, ik heb niet nagedacht wat te doen als ik scoor. Vind het overdreven om een sorry gebaar te maken, maar enorm juichen zal ik ook niet doen. Het wordt niet ongemakkelijk. Het is gewoon lastig om van tevoren te zeggen wat er gebeurt. Ligt er ook aan wat voor een doelpunt het is en op welk moment."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties