Sejdiu maakt excuses voor 'stuitend gedrag': "Heb daar spijt van"

Patriot Sejdiu
Patriot Sejdiu Foto: © Pro Shots

Patriot Sejdiu heeft zijn excuses aangeboden voor een actie in de slotfase van NAC-VVV Venlo vrijdagavond. De aanvaller van de thuisploeg had weinig haast toen hij gewisseld werd, wat voor onvrede bij het publiek zorgde.

Tien minuten voor tijd werd Sejdiu naar de kant gehaald met een 0-0 stand. Het thuispubliek hoopte op een zege en kon het niet waarderen dat hij daarbij weinig haast maakte en floot hem uit. Sejdiu bleef de tijd nemen en reageerde lachend en zwaaiend op de supporters. "Dit gedrag is stuitend", reageert td Peter Maas op de clubkanalen. "Dit accepteren we niet, van geen enkele speler."

Sejdiu is gelijk door de technische staf aangesproken op zijn gedrag en maakt zijn excuses. "Ik heb me niet genoeg gerealiseerd welk beeld ik uitstraalde vrijdagavond. Mijn ploeg had haast en wilde winnen en ik liet mijn onvrede over de wissel door middel van mijn gedrag de vrije loop. Dat had ik niet moeten doen", realiseert hij. "Daarmee liet ik de ploeg in de steek en riep ik de afkeuring door het publiek over me af. Ik heb daar spijt van, bied daar mijn excuses voor aan en hoop dat ik een nieuwe kans krijg van de trainer én van onze eigen aanhang. Sorry."

Uiteindelijk won NAC de wedstrijd in de blessuretijd alsnog door een doelpunt van Cuco Martina.

Lees meer:
0 reacties