Seuntjens blikt terug: "Hij liet altijd zijn blote reet zien"

Ralf Seuntjens
Ralf Seuntjens Foto: © Pro Shots

NAC-spits Ralf Seuntjens heeft in een video met Voetbalzone mooie anekdotes verteld over zijn carrière. Het opvallendste verhaal wat De Seun of God onthult is een verhaal toen hij nog als supporter op de tribunes zat in het Rat Verlegh Stadion.

Seuntjens heeft nog een mooi verhaal uit zijn tijd als supporter op de B-Side: "Toen ik nog als supporter was, dan klom er iemand een paal in en dan liet hij altijd zijn blote reet zien. Dat was gewoon een extra dimensie naast de voetbalwedstrijd", grapt Seuntjens.

Behalve voetballer van NAC is Ralf Seuntjens ook supporter én zelfs steward geweest. "Het werk als steward was voor mij gewoon een wedstrijdje kijken eigenlijk. Eigenlijk moest ik naar het publiek kijken, maar ik stond altijd te loeren", onthult de spits.

Naast de tribunes geeft de scherpschutter ook een kijkje in het materiaalhok. Daar introduceert hij materiaalman Ben van Bilzen. "Ben verdient echt een standbeeld, dat is de koning van de club." Ben laat Ralf weten dat hij trots is om hem in het NAC-tenue te mogen zien schitteren. "Ik heb hem altijd in de gaten gehouden, altijd de hoop gehouden dat hij weer bij NAC zou komen", laat Ben weten.

Lees meer:
0 reacties