Sigurd Haugen duidelijk: "Ik zie absoluut een toekomst in Breda"

Sigurd Haugen schreeuwt het uit
Sigurd Haugen schreeuwt het uit Foto: © Pro Shots

Het is een ongelofelijk seizoen geweest voor Sigurd Haugen. De aanvaller zat vier maanden op de bank, totdat hij in mei weer gebruikt werd. Met vier goals in de eerste vier wedstrijden van de play-offs groeide hij uit tot één van de favorieten van de NAC-fans.

"Ik heb een bijzondere band opgebouwd met de supporters", zegt Haugen tegen het Algemeen Dagblad. "Ook de inwoners van Breda hebben mijn hart veroverd. Fijne en beleefde mensen die altijd in zijn voor een praatje. Het was an hell of a year. Een ervaring die ik voor de rest van mijn leven blijvend zal herinneren. Voor veel spelers zal dit hét hoogtepunt zijn. Erg speciaal om mee te maken. We moeten er met z’n allen van genieten."

Als het aan Haugen ligt (die wordt gehuurd van Aarhus), wordt de optie tot een vaste overeenkomst gelicht. NAC heeft de eerste optie tot koop. "Ik zie absoluut een toekomst hier in Breda. Maar iedereen weet dat niks makkelijk is in deze wereld. Het is een harde business. We gaan het zien in de zomer. Ik houd van het voetbal in Nederland met veel ruimtes voor de aanvallers. Dit afgelopen jaar was het minimum voor mij", aldus Haugen. 

Lees meer:
0 reacties