Snoei haalt uit: "Armen vol tattoos, doe dan ook een beetje stoer"

Mike Snoei
Mike Snoei Foto: © Pro Shots

Mike Snoei ging met Telstar voor een stunt bij NAC Breda, maar mede door een onterecht gegeven penalty was die hoop vervlogen. Snoei was dan ook niet blij met de arbiter, en haalde na afloop flink uit.

Het dieptepunt was dat de scheidsrechter in de rust zijn excuus aan kwam bieden. Daarmee strooide hij alleen maar zout in de wonde", vertelt hij tegen Haarlems Dagblad.

Tegenover ESPN was hij niet veel milder. "Als je onder die plakplaatjes zit, hij heeft twee armen vol tattoos, doe dan ook een beetje stoer', vervolgde Snoei. 'Wees niet onder de indruk van het stadion en wuif het weg. Ik vroeg hem ook nog: "Wat heb jij dan gezien?" Dacht hij echt dat de arm omhoog was? Daar had hij geen antwoord op."

Het werd uiteindelijk 3-1 voor de ploeg uit Breda waardoor Snoei en zijn ploeg met een zuur gevoel de lange terugreis moesten maken naar Velsen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties