Steijn over provocaties naar NAC-aanhang: "Dat meen ik echt"

Sem Steijn provoceert het NAC-publiek
Sem Steijn provoceert het NAC-publiek Foto: © Pro Shots

Sem Steijn heeft zichzelf niet populair gemaakt bij de supporters van NAC. Na een doelpunt provoceerde hij de fans van de thuisploeg door naar zijn achternaam te wijzen. De vader van de voetballer werkte in het verleden in Breda en vertrok na bedreigingen. Dat zit diep bij de speler.

"Daar kwamen wat emoties van vorig jaar bij los. Misschien niet handig dat ik dat doe, maar ik blijf ook een mens. Ik probeer altijd de carrières van mijn vader en mij los van elkaar te zien, maar hij nam dit toch ook mee naar huis vorig jaar en dan is dit wel heel lekker", vertelt de middenvelder van ADO, die komend seizoen bij FC Twente speelt.

"Dit was voor de hele familie Steijn, niet alleen voor mijn vader. Het zit diep, want het is niet normaal hoe dat destijds gegaan is", vervolgt Steijn bij ESPN. Hij toonde ook nog zijn middelvinger richting de Bredase achterban. Geen slimme actie, erkende hij na afloop.

"Dat is echt heel dom, dat meen ik echt. Toen ik de kleedkamer binnenkwam, dacht ik: wat heb je nou weer gedaan? Doe even lekker normaal, zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Maar nogmaals: ik blijf een mens en er kwam een hoop emotie en woede los", besluit Steijn.

Lees meer:
0 reacties