Stewart keert terug in Nederland: "Past perfect in dit profiel"

Earnest Stewart in zijn tijd bij AZ
Earnest Stewart in zijn tijd bij AZ Foto: © Pro Shots

PSV heeft Earnest Stewart aangesteld als nieuwe Directeur Voetbalzaken. Stewart treedt per 1 maart 2023 in dienst bij de Eindhovenaren en is momenteel nog in dienst bij de Amerikaanse voetbalbond. In het verleden was hij speler en technisch directeur bij NAC Breda.

"We hebben de tijd genomen om te zoeken naar iemand met brede en internationale ervaring", reageert algemeen directeur Marcel Brands op de aanstelling van de Amerikaan tegen de clubkanalen van PSV. "Earnest past met zijn verleden en huidige rol perfect in dit profiel. Daarom zijn wij ontzettend blij dat hij per 1 maart ons directieteam komt versterken", aldus Brands

De 53-jarige Stewart wordt in Eindhoven de opvolger van John de Jong, die in september 2022 opstapte nadat de Raad van Commissarissen het vertrouwen in hem had opgezegd. Stewart is natuurlijk geen onbekende van het Nederlandse voetbal. Zelf speelde hij onder meer voor VVV, Willem II en NAC Breda. Ook was hij technisch directeur bij VVV, NAC Breda en AZ. Stewart staat tot medio 2027 onder contract bij PSV.

Lees meer:
0 reacties