Sydney van Hooijdonk bewijst vaders' ongelijk: "Geloofde er niet in"

Sydney van Hooijdonk
Sydney van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Het was een bijzondere avond voor SC Heerenveen-spits Sydney van Hooijdonk. De oud-speler van NAC maakte twee doelpunten tegen zijn voormalig werkgever (1-2). Daardoor bekeren de Friezen verder.

Extra bijzonder was de aanwezigheid van vader Van Hooijdonk, commissaris bij NAC Breda. "Hij geloofde er niet in en zei dat NAC 100 procent zou winnen", zei Sydney na de wedstrijd in gesprek met ESPN. "We hebben het tegendeel bewezen. Met twee goals kan het niet veel mooier voor mij. Ik had sinds de loting naar deze avond uitgekeken. Het is een prachtige avond geworden.

"Ik ga proberen te slapen, maar dat zal lastig worden. Dat gevoel kreeg ik al in de rust. Het is allemaal zo hectisch geweest. We gaan elkaar binnenkort vast nog wel bellen. Het praten is pas net begonnen", aldus de spits van SC Heerenveen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties