Sydney van Hooijdonk geniet in Engeland: "Dat doet iets met je"

Sydney van Hooijdonk
Sydney van Hooijdonk Foto: © BSR Agency

Sydney van Hooijdonk hoopt bij Norwich City weer van vaste waarde voor een club te worden. De oud-spits van SC Heerenveen wordt verhuurd door Bologna.

Van Hooijdonk kwam nog amper in actie in Norwich, maar de supporters staan al helemaal achter hem. "Tijdens mijn warming-up scandeerden ze op de tribune de hele tijd mijn naam", vertelt de Nederlander aan het Algemeen Dagblad. "Heel bijzonder om mee te maken. Zo fantastisch ontvangen worden, ook door mijn ploeggenoten. Ja, dat doet iets met je."

De 24-jarige aanvaller wilde dit seizoen voor zijn kans gaan bij Bologna, maar dat lukte niet. Bij Norwich hoopt Van Hooijdonk op vastigheid. "Ik ga mijn best doen om een goede indruk achter te laten bij Norwich, dat een optie tot koop heeft bedongen. Daarna is het aan de club wat ze komende zomer met we willen", stelt hij. De ingrediënten zijn er. "Ik ben wel iemand die gevoelig is voor een mooie entourage. Echt, het is genieten dankzij die bijna 30.000 supporters die kort op het veld zitten en de hele tijd zingen. En ook het voetbal past bij me."

Lees meer:
0 reacties