'Ton Lokhoff brandt NAC-spelers achter de rug om compleet af'

Ton Lokhoff
Ton Lokhoff Foto: © BSR Agency

Ondanks het goede resultaat tegen Roda JC heerst er momenteel ontzettend veel onrust bij NAC Breda. Buiten het veld stormt het, zo weet clubwatcher Yadran Blanco. Ton Lokhoff speelt daarbij een hoofdrol.

NAC speelde vorige week met 1-1 gelijk bij TOP Oss en wist zich daardoor de plaatsen voor de play-offs. Na afloop schijnt Lokhoff zijn onvrede over de spelersgroep van de Bredanaars bij de tegenstander te hebben geuit. "Het wordt door supporters van NAC niet gepruimd als er kritiek op Ton Lokhoff wordt geuit", begint Blanco in De Gegenpressing Podcast. "Maar als Ton tegen leden van de technische staf van TOP Oss zegt dat de spelers van NAC er niks van kunnen, dat het een klote elftal is, dat hij er klaar mee is…"

De clubwatcher gaat verder: "Dan moeten ze niet naar buiten toe uitdragen alsof het allemaal pais en vree is", is hij van mening. "Hoe komt het over als, de zogeheten Mister NAC, de spelers bij medewerkers van de tegenstander helemaal afbrandt? Waar ben je dan mee bezig als technische staf?", vraagt Blanco zich hardop af.

Hij is ook kritisch op teammanager John Karelse, die NAC-perschef Alex Knook in de haren vloog na het duel in Oss. "Het is geen hetze, maar als John Karelse oppert dat bepaalde mensen binnen de club moeten verdwijnen en dat zijn goede vriend Ton Lokhoff een nieuw contract moet krijgen, dat past niet bij de taken van een teammanager. Informeel bemoeit hij zich achter de schermen met het beleid van NAC. Hij probeert bepaalde beslissingen door te drukken binnen allerlei geledingen", aldus Blanco.

Pierre van Hooijdonk
'Bestuurscrisis bij NAC': "Pierre vindt dat ook een aantijging" Lees ook
Lees meer:
0 reacties