Trotse Vreven: ''Ik heb dat duidelijk met een geel-zwart hart gedaan''

Stijn Vreven is blij dat hij NAC Breda heeft mogen trainen. De Belgische trainer zat zondag tijdens de wedstrijd tegen FC Twente (1-1) voor de laatste keer als trainer van NAC op de bank. Vreven en NAC besloten onlangs om na anderhalf jaar uit elkaar te gaan.

"Ik denk dat duidelijk is dat de supporters heel veel respect voor mij hebben voor wat ik voor hun club heb gedaan. Ik heb dat duidelijk met een geel-zwart hart gedaan. Ik denk dat zij dat appreciëren en waarderen. Ik ben ook heel trots dat ik coach ben geweest van NAC Breda", vertelde Vreven tegen de NOS.

Vreven was zeer succesvol bij NAC en dwong vorig seizoen promotie naar de Eredivisie af. Dit seizoen ging het ook goed met NAC, dat het seizoen uiteindelijk afsloot als de nummer veertien. "Ik had het niet beter kunnen schrijven. Soms lukt iets en soms lukt iets niet", vervolgde Vreven.

"Als je weet dat toen ik kwam dat we binnen anderhalf jaar moesten promoveren en dat we anderhalf jaar later in de Eredivisie spelen en rechtstreekse handhaving hebben bereikt, dan is dat fantastisch. De club kan nu een stap naar boven maken en ik ben blij voor iedereen die NAC een warm hart toedraagt", aldus Vreven.

Lees meer: