Van der Gijp walgt van advocaat Vloet: "Kun je beter voor je houden"

René van der Gijp
René van der Gijp Foto: © Pro Shots

René van der Gijp heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken van Erik Thomas. De advocaat van voormalig NAC-speler Rai Vloet vroeg zich in zijn pleidooi hardop af of het jonge slachtoffer Gio Roos wel een veiligheidsriem droeg.

"Dat vind ik van een advocaat wel heel pijnlijk, dat je in twijfel trekt of Gio wel of niet zijn gordel om zou hebben gehad", zegt Van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. "Dan denk ik: Kom op, Vloet reed met alcohol op met 203 kilometer per uur achter op die auto. Zo’n uitspraak kun je dan beter voor je houden."

Vloet stond maandag terecht voor het dodelijke ongeval wat in 2021 plaatsvond. De voormalig speler van onder meer PSV, NAC Breda, SC Cambuur en Heracles Almelo zat op de bestuurdersstoel toen een botsing plaatsvond, wat de 4-jarige Gio het leven kostte. Later bleek dat Vloet teveel had gedronken en daarnaast ook veel te hard zou hebben gereden.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties