Van Gastel na grote zege: "Ik vind dat we zelfs nog beter kunnen"

Jean-Paul van Gastel juicht na de zege op Excelsior
Jean-Paul van Gastel juicht na de zege op Excelsior Foto: © Pro Shots

NAC heeft dinsdagavond een grote overwinning geboekt op Excelsior. In het heenduel van de finale van de play-offs won de ploeg uit Breda met 6-2 van de Kralingers. Trainer Jean-Paul van Gastel beseft dat zijn team als achtste begon aan de nacompetitie, maar nu met één been in de Eredivisie staat.

"Voetbal is een gek spelletje", zegt Van Gastel tegen Voetbal International. "We zijn heel dichtbij, maar we moeten het nog steeds afmaken. En dat zal niet vanzelfsprekend zijn. We moeten zondag dezelfde energie brengen en dan kunnen we verder kijken. Ik heb net in de kleedkamer ook het voorbeeld gegeven van Fortuna Düsseldorf - Bochum."

Fortuna leek na een 0-3 overwinning in het heenduel zeker van een Bundesliga-ticket, maar Bochum won in Düsseldorf ook met 0-3 en was na penalty's te sterk. "Daarom zullen we met dezelfde intensiteit en focus richting de return moeten. We hebben hier een geweldige prestatie neergezet en ik vind dat we zelfs nog beter kunnen, maar we hebben pas één wedstrijd gehad", aldus Van Gastel. 

Lees meer:
0 reacties