Van Hooijdonk in extase: "Cardiologen gaan het druk krijgen"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © BSR Agency

Pierre van Hooijdonk is door het dolle heen na de promotie van NAC naar de Eredivisie. Het rvc-lid technische zaken arriveerde zondagavond op P5 en maakte daar een waar volksfeest mee.

"Deze dag past heel goed bij dit seizoen", zijn de eerste woorden van Van Hooijdonk bij BN DeStem. "Er zat in deze wedstrijd weer van alles in. Het ging weer alle kanten op. En dat met in het achterhoofd dat we de competitie niet goed gepresteerd hebben. Zo simpel is het."

NAC piekt op het juiste moment, zo ziet Pi-Air. "Dat is ongelofelijk. We laten in de allesbeslissende wedstrijd weer een beetje een ‘oud gezicht’ zien, terwijl niemand had verwacht dat we dit nog zouden weggegeven. Gelukkig is dat ook niet gebeurd. Die 4-1 was krankzinnig, maar dat was het hele seizoen. We hebben weer heel veel meegemaakt."

Het NAC-gezicht zat in Kralingen allesbehalve rustig op zijn stoel. "Ik denk dat het met mijn hart niet helemaal goed is gegaan. Bovendien denk ik dat de cardiologen in de Bredase ziekenhuizen het na dinsdag sowieso erg druk gaan krijgen", lacht hij. "Je valt vijf kilo af door alleen maar op een stoeltje te zitten. De spanning, alles eromheen. Het is te idioot voor woorden, maar het was het me allemaal waard."

Lees meer:
0 reacties