Van Hooijdonk neergezet als geldwolf: "Die was gewoon meteen weg!"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

NAC wilde oud-Feyenoorder Jean-Paul van Gastel niet naar Besiktas laten vertrekken. Dat gegeven zorgde voor de nodige discussie bij het ESPN-programma Voetbalpraat. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vindt dat NAC had moeten meewerken en richt zijn pijlen op Pierre van Hooijdonk.

Krabbendam barst los over de oud-spits die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde. "Die Pierre (van Hooijdonk, red.) hè, die was al voetballer toch gewoon meteen weg als hij ergens wat meer geld kon krijgen?! Sterker nog: hij liep rondjes bij Nottingham en staakte bij Benfica toen hij naar Feyenoord kon. Nu kan zijn trainer ineens onwijs veel geld verdienen in Istanbul en dan gaat Pierre ineens als commissaris zeggen: Nee, nee, daar doen we niet aan. Dat is toch ook wat?!”, begint Krabbendam zijn kritische relaas over het besluit van NAC om Van Gastel niet te laten gaan. “Gun die jongen zijn overstap.”

Kenneth Perez ziet dat toch wel anders. "Nee, man. Natuurlijk niet. Het is toch heel apart dat Van Gastel niet in zijn contract heeft laten zetten dat wanneer hij de behoefte heeft om met Van Bronckhorst mee te gaan, dat dan ook kan? NAC kiest hem als trainer en geeft hem de kans. Ik snap NAC heel goed", besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties