Van Hooijdonk over Hyballa: "Juiste man op de juiste plaats voor NAC"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

NAC Breda heeft Peter Hyballa aangesteld als nieuwe trainer. De 47-jarige Duitser, die in 2020 al eens gedurende vijf maanden trainer was in Breda, tekende woensdag een contract tot het einde van het huidige seizoen. NAC heeft een optie om het contract te verlengen.

Pierre van Hooijdonk, technisch RvC-lid bij NAC Breda, is verheugd met de terugkeer van Hyballa. "We zijn blij met het aantrekken van Peter", zo vertelt Van Hooijdonk op de clubsite. "Hij is op dit moment de juiste man op de juiste plaats voor ons."

De oud-spits vervolgt: "Wij zien bij Hyballa een manier van werken die volgens ons past bij de clubcultuur en bij onze jonge spelersgroep. Ook tijdelijk hoofdtrainer Ton Lokhoff is tevreden met de benoeming van Hyballa", zo besluit Van Hooijdonk.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties