Van Wonderen: "Ze gaan er opklappen, daar moet je klaar voor zijn"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

NAC neemt het dinsdagavond in eigen huis op tegen SC Heerenveen. Voor Thom Haye, Sydney van Hooijdonk en Kees van Wonderen betekent dit een weerzijn met hun voormalige club. Van Wonderen weet wat hij kan verwachten in het Rat Verlegh Stadion.

De laatste vijf Eredivisieploegen die in de beker naar Breda moesten, werden uitgeschakeld. "Het zal een ander beeld zijn dan in de competitie", stelt Van Wonderen op de clubsite. "Het is een club waar ik gespeeld heb. Ze hebben een trouwe aanhang, het is mooi om daar te spelen. Ze gaan er opklappen, gesteund door de fans. Daar moet je klaar voor zijn. Voor hen is het de wedstrijd van het jaar."

Van Wonderen kan in Breda, naast Andries Noppert, ook niet beschikken over Pelle van Amersfoort. "Hij voelde al iets in de warming-up, maar wilde het toch proberen. In de rust hebben we hem alsnog gewisseld", aldus Van Wonderen. Jeffrey Bruma en Thom Haye zijn fit genoeg om te spelen. '" Het belangrijkste is dat we doorgaan in de beker. Daar heb je fitte jongens voor nodig. Maar we kijken ook met een schuin oog naar de volgende weken. Je wilt die jongens ook minuten aanbieden. Op die weegschaal balanceren we."

Lees meer:
0 reacties