Verbeek legt keuze uit: ''Bij NAC gaat er zoveel veranderen''

Danny Verbeek verruilt NAC Breda komende zomer voor FC Den Bosch. De aanvaller tekende woensdag een driejarig contract in De Vliert. Na vijf jaar keert Verbeek terug bij FC Den Bosch.

"Dit voelt als thuiskomen", zegt Verbeek tegenover Brabants Dagblad. De aanvaller kon met NAC Breda de Eredivisie in en zijn contract met één seizoen verlengen, maar koos ervoor om geld in te leveren en bij FC Den Bosch aan de slag te gaan.

"Ik wil weer rust in mijn lijf", legt hij uit. "Bij NAC gaat er zoveel veranderen. Daar komen weer een hoop jongens van Manchester City en huurlingen bij. En Den Bosch wilde me heel graag hebben. Deze club is echt heel ver gegaan om me te halen. Dat doet me ook veel."

Verbeek ziet FC Den Bosch niet als zijn eindstation. "Ik ben nog maar 26 en heb zeker de ambitie om terug naar de Eredivisie of het buitenland te gaan. Maar ik denk dat deze stap op dit moment het beste voor mijn carrière is. Veel gaan spelen en het plezier in het voetbal terugvinden. Bovendien is dit voor mijn jonge gezin ook fijn. Mijn kinderen zijn drieënhalf en anderhalf. Dan is het lekker dat papa vlakbij het stadion woont, waar hij speelt", aldus de aanvaller.

Lees meer:
0 reacties