Verbruggen reageert grijnzend op boodschap Hans Kraay: "Komt goed"

Bart Verbruggen
Bart Verbruggen Foto: © BSR Agency

Ronald Koeman heeft Bart Verbruggen gekozen als eerste doelman voor het EK in Duitsland. Op de persconferentie reageerde de goalie ook nog op een opmerking van Hans Kraay jr.

In gesprek met de journalisten geeft de goalie aan hoe hij zich voelde toen hij hoorde dat hij de eerste doelman zou worden. “Ik heb geen dansje gemaakt, ook niet op de tafel gestaan, maar had wel een grijns van oor tot oor. Ik kan niet wachten, heb er superveel zin in en voel me goed. Dus we gaan een mooie zomer tegemoet.”

Ook Pascal Kamperman van ESPN is aanwezig en geeft de goalie nog iets mee wat hij moest zeggen van zijn collega Hans. “Ik was het bijna vergeten, maar hij zei dat ik het moest zeggen: niet klootviolen in de opbouw!”, verwijzend naar een foutje dat hij maakte in de wedstrijd tegen Duitsland. “Komt goed,” antwoordde Verbruggen met een grijns op zijn gezicht.

De goalie van Brighton & Hove Albion speelde tussen 2014 en 2019 bij NAC Breda. Daarna tekende hij een profcontract bij de club. Hij kwam echter nooit uit voor het eerste elftal. Wel werd hij binnen de club gezien als een groot talent.

Lees meer:
0 reacties