Vet: "Dat is wel een goed teken, als je van Heerenveen hebt verloren"

Javier Vet
Javier Vet Foto: © Pro Shots

NAC Breda verloor dinsdag in eigen huis met 1-2 van SC Heerenveen. De ploeg van trainer Peter Hyballa is nu dus uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. NAC-verdediger Javier Vet wist Sydney van Hooijdonk 45 minuten van scoren af te houden, maar net voor rust sloeg de spits toe en in de tweede helft nog eens.

"Zij geven twee voorzetten en daar vallen twee goals uit. Dat is heel zonde", zegt Vet tegen BN DeStem, die teleurgesteld is na de uitschakeling. "En dat is wel een goed teken, als je van Heerenveen hebt verloren. Maar ik denk dat het in principe niet nodig was."

Vet gaat verder: "Uiteindelijk hebben wij er alles aan gedaan, hebben het ze heel lastig gemaakt, maar het is niet gelukt. Op gegeven moment denk ik dat er wel iets van trots komt, maar nu ben ik vooral teleurgesteld."

Twee voorzetten en twee doelpunten. Zo omschrijft Vet het bekerduel. "Het feit dat ze zo effectief zijn en dat dat het enige is dat er gebeurde, maakt het zo zonde. Jammer dat we die 1-0 niet konden vasthouden tot de rust. Niet dat we nu bij de pakken neer gingen zitten na die 1-1, maar met 1-0 de rust halen is veel beter voor de teamspirit", aldus Vet.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties