VIDEO | Jong NAC Breda maakt zevenklapper tegen Jong Cambuur

Jong NAC Breda heeft de uitwedstrijd tegen Jong Cambuur met maar liefst 0-7 gewonnen.  Opvallend genoeg vielen maar liefst zes van de zeven doelpunten in de tweede helft.

Jong NAC Breda begon nog voorzichtig aan de wedstrijd maar kreeg toch al direct aardig wat kansen. De thuisploeg kon daar bitter weinig tegenover stellen. Al na een kwartier kwamen de bezoekers door een doelpunt van Aminu op voorsprong. Dat was direct ook de ruststand.

Na de pauze ging het echter snel. Binnen een kwartier kwam Jong NAC Breda op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Fernandes en Loshi. Het echte spektakel kwam echter pas in het laatste kwartier toen er maar liefst vier keer gescoord werd. Eerst troffen Broeren en Fernandes doel en daarna was het Loshi die met zijn tweede doelpunt van de middag voor de 0-6 zorgde. Daar leek het bij te blijven, maar Fernandes maakte in de blessuretijd zijn hattrick compleet en zette daarmee de 0-7 eindstand op het bord.

???? | Alle zeven op een rijtje: de treffers van Jong NAC tegen Jong Cambuur van maandagavond. ????????#NACpraat pic.twitter.com/c334qSh6wj