'Voormalig NAC Breda-speler neergestoken in winkelcentrum in Italië'

Pablo Mari
Pablo Mari Foto: © Pro Shots

Pablo Mari is betrokken geraakt bij een geweldsincident in een Italiaans winkelcentrum. De voormalig NAC Breda-verdediger is net als vier andere neergestoken. Dat melden onder meer Rai News en Fabrizio Romano.

Een 46-jarige man stak vijf personen neer, waaronder Mari. Dat gebeurde in een Milaans winkelcentrum. De politie heeft de man gearresteerd. Volgens Rai News is de situatie van drie personen kritiek en heeft de dader mentale problemen.

Een vrouw die in het winkelcentrum was zegt: "Nu we ver weg zijn, zijn we rustiger maar we waren echt doodsbang, we begrepen niet wat er gebeurde, we zagen mensen in tranen wegrennen. Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock." Mari speelt op huurbasis bij AC Monza, dat hem huurt van Arsenal. De Spanjaard speelde in het seizoen 2017-2018 voor NAC Breda.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties