'Voormalig NAC Breda-speler neergestoken in winkelcentrum in Italië'

Pablo Mari is betrokken geraakt bij een geweldsincident in een Italiaans winkelcentrum. De voormalig NAC Breda-verdediger is net als vier andere neergestoken. Dat melden onder meer Rai News en Fabrizio Romano.

Een 46-jarige man stak vijf personen neer, waaronder Mari. Dat gebeurde in een Milaans winkelcentrum. De politie heeft de man gearresteerd. Volgens Rai News is de situatie van drie personen kritiek en heeft de dader mentale problemen. Een vrouw die in het winkelcentrum was zegt: "Nu we ver weg zijn, zijn we rustiger maar we waren echt doodsbang, we begrepen niet wat er gebeurde, we zagen mensen in tranen wegrennen. Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock." Mari speelt op huurbasis bij AC Monza, dat hem huurt van Arsenal. De Spanjaard speelde in het seizoen 2017-2018 voor NAC Breda.

Former Arsenal centre back Pablo Marì got stabbed by a mad man in a shopping center close to Milano, per reports. He’s amongst six people stabbed — and he’s now at the hospital. — Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 27, 2022

Lees meer: