'Voormalig NAC-speler zit Ajacied Tagliafico mogelijk dwars'

In de afgelopen transferperiode werd Ajacied Nicolás Tagliafico nadrukkelijk gelinkt aan een mogelijke verhuur aan FC Barcelona. Deze transfer kwam er echter niet en de kans bestaat dat Tagliafico de Catalanen helemaal uit zijn hoofd moet zetten.

Volgens diverse Duitse, Spaanse én Engelse bronnen heeft FC Barcelona namelijk hun vizier voor komende zomer op een andere linksback gericht: voormalig NAC en PSV-speler Angelino, zou de Catalanen moeten versterken. De Spanjaard zou naar verluid willen vertrekken bij RB Leipzig.

Angelino speelde in zijn geboorteland al voor Deportivo La Coruna, voordat Manchester City hem op jonge leeftijd naar Engeland haalde. Ondanks hele sterke verhuurperiodes aan NAC Breda en PSV wist Angelino nooit door te breken in Engeland. Angelino zou ook bij Real Madrid op het lijstje staan en "staat zelf te popelen om terug te keren naar Spanje", zo meldt Sport.

In 2020 zou FC Barcelona ook al interesse hebben gehad in de linksback, maar destijds koos Angelino voor een langer verblijf bij RB Leipzig. De Duitsers namen Angelino, na een huurperiode, definitief over van Manchester City. "Er was deze zomer interesse van FC Barcelona, maar RB Leipzig wilde heel graag dat ik terugkwam. Ik wilde blijven genieten van het voetbal en dat kan in de Bundesliga", zei Angelino destijds.

Lees meer:
0 reacties