Voormalig NAC-verdediger tekent voor één jaar bij Excelsior

Oud-NAC'er Shane O’Neill heeft vandaag een contract getekend bij Excelsior. De in Ierland geboren Amerikaan zette zijn handtekening onder een contract voor één jaar met een optie voor nog een seizoen.

''Ik wilde heel graag in de Eredivisie spelen en ben heel blij dat ik de kans nu krijg om mezelf op dit niveau te laten zien’’, stelt de 23-jarige verdediger op de website van de Rotterdammers. ''Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en hopelijk zo veel mogelijk wedstrijden voor Excelsior te mogen spelen.’’

O'Neill is door zijn jaar bij NAC Breda onder de indruk geraakt van Nederland. ''I love it’’. ''Ik heb positieve ervaringen. Ik vind Nederland een leuk land met fijne mensen. Als je ver van huis bent, is dat belangrijk. Ik vind het ook heerlijk dat ze hier hard trainen.''

NAC huurde de verdediger het afgelopen seizoen van Cypriotische Apollon Limasol. Hij kwam in totaal 25 keer in actie.

Lees meer:
0 reacties