Voormalig speler en bestuurder NAC stopt bij Heracles Almelo

Tim Gilissen
Tim Gilissen Foto: © Pro Shots

Het gaat Heracles Almelo momenteel alles behalve voor de wind. De ploeg uit Almelo degradeerde en verliest momenteel een hand vol beleidsbepalers. Tim Gilissen is een van de personen die vertrekt, hij speelde meerdere seizoenen voor NAC Breda en was daarna actief in het clubbestuur.

Tim Gilissen vertrekt namelijk per direct bij degradant Heracles Almelo. Na de degradatie uit de Eredivisie concludeerde de technisch directeur in overleg met de clubleiding dat het klaar was. "De afgelopen drie jaren heb ik met hart en ziel mijn inhoudelijke bijdrage geleverd aan de sportieve successen van Heracles Almelo. Daar zitten vele mooie momenten bij", laat hij weten via de clubkanalen.

Van dat succes is nu weinig over. "Na de recente degradatie zijn het bestuur en ik samen tot de conclusie gekomen de weg vrij te maken voor een spoedige terugkeer van de club in de eredivisie", zo laat Gilissen weten tot besluit.

Ook Hans Bredewoud stopt als voorzitter. ,"Alle jaren heb ik me met ziel en zaligheid voor onze club ingezet. Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door uitersten en tegenstellingen. Met z’n allen hebben we er alles aan gedaan om de club te behoeden voor degradatie. Tot onze spijt is dat helaas niet gelukt. Uit de grond van mijn hart wens ik de club, de supporters en de sponsoren sportieve voorspoed voor de toekomst en een spoedige terugkeer in de eredivisie".

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties