Vreven baalt: ''We zijn daar echt gewoon niet mannelijk genoeg in''

Gisteravond gaf NAC Breda een 2-0 voorsprong uit handen waardoor het met een gelijkspel genoegen moet nemen tegen Sparta. Stijn Vreven baalde na afloop van de wedstrijd zichtbaar voor de camera van FOX Sports.

Voor Vreven voelde het gelijkspel een beetje als een nederlaag. “Omdat je een voorsprong weggeeft, en je de kans hebt op 3-1 en ook op 3-2, en omdat je de goal weer te makkelijk weggeeft. We zijn daar echt gewoon niet mannelijk genoeg in, om in de zone van de waarheid mannelijk te verdedigen. Dat is toch wel pijnlijk, want Sparta kreeg geen uitgespeelde kansen, ik vond dat ze ons voetbaltechnisch niet in de problemen kon brengen. Veel lange ballen, tweede duel spelen. Dan is het heel zonde dat je zo punten verliest en voelt dat aan als verliezen.”

Dat het spel van zijn eigen ploeg in de openingsfase een stuk beter was dan tijdens het slot, vond hij logisch. “Dat is inherent aan een jonge groep he. Wij kunnen heel aardig voetballen en zolang wij het resultaat ruiken en honger hebben, gaat het als een tierelier. Gebeurt er iets in de wedstrijd wat ontgoocheling opbrengt, dan kunnen we daar heel moeilijk mee omgaan”, besluit Vreven.

Lees meer: