Vreven denkt niet aan goed spel: ''We spelen om in de Eredivisie te blijven''

Winnen; dat is wat NAC-trainer Stijn Vreven wil. Of dat met mooi voetbal gaat maakt de oefenmeester in deze fase van de competitie niet uit. "We spelen om in de eredivisie te blijven."

Om te beginnen wacht komende zondag het uitduel met Ajax. Eerder dit seizoen werd in eigen huis met 8-0 verloren van de Amsterdammers. "Aan de wedstrijd in Breda hoef ik niemand te herinneren, die blamage blijft in je herinnering", zegt Vreven op de clubwebsite van NAC. "De heenwedstrijd was on-NAC's, maar ik verwacht dat het zondag wel een wedstrijd wordt."

De oefenmeester heeft tegen Ajax de beschikking over winteraankopen Sadiq Umar en Mitchell Te Vrede. Beide aanvallers zijn speelgerechtigd. "Mitchell en Sadiq zijn inzetbaar, ze kunnen in principe spelen. Ze zijn beide speelgerechtigd. Ze zijn nog niet geheel wedstrijdfit, maar dat kan snel gaan. Intensieve trainingen, wedstrijden met NAC 2 en met invalbeurten. Maar als ik ze nodig heb, zijn ze beschikbaar. Dat is mooi, want het is een drukke week met drie wedstrijden in acht dagen."

Lees meer:
0 reacties