Vreven: ''Het is weer een team, ze spelen onbevangen en met veel drive''

Stijn Vreven wil profiteren van de onrust bij FC Groningen. Vrijdagavond gaat de trainer met NAC op bezoek in het hoge noorden, waar bij een overwinning het gat nog maar één punt is in het voordeel van de thuisploeg. 

Groningen is bezig aan een teleurstellend seizoen, weet ook Vreven. De supporters zijn boos en spelers worden uit de selectie gezet. Kortom, er is een hoop onrust. "En nog steeds. Met de coach, met de technisch directeur, met de supporters en met spelers die niet willen invallen of ruzie met elkaar hebben", zegt Vreven in gesprek met BN De Stem

Toch blijft Groningen-uit een lastig duel, stelt de oefenmeester. "Een aantal spelers is aan de kant geschoven, waardoor jonge spelers als Van de Looi een kans krijgen. Ik was bij de wedstrijd in Venlo tegen VVV (1-1) en zag dat er een nieuwe spirit in zit. Het is weer een team, ze spelen onbevangen en met veel drive."

"Het klopt dat ze in het begin werden overrompeld, toch vind ik dat als er een ploeg had moeten winnen, dat FC Groningen was", aldus Vreven, die twee spelers in het bijzonder noemt. "Met Mahi en Van Weert hebben ze twee goede spitsen waarvoor wij moeten oppassen."

Lees meer:
0 reacties