Vreven hoopt snel op nieuwe club: ''Ik kan niet zonder voetbal, totaal niet''

Stijn Vreven hoopt dat hij snel een nieuwe werkgever heeft. Vreven was sinds januari 2017 trainer van NAC Breda en was zeer succesvol. Vorig seizoen dwong hij promotie naar de Eredivisie af en dit seizoen wist hij zich rechtstreeks te handhaven met de club. Toch gaan NAC en Vreven uit elkaar en Vreven wil het liefst gelijk door als trainer.

"Voetbal is mijn passie, mijn leven. Ik word nu al zenuwachtig dat ik eventueel geen team in juli heb. Ik kan niet zonder voetbal, totaal niet. Ik ben tot nu toe trots op mijn trainerscarrière. Je kan voor op tegen de persoon Stijn Vreven zijn, maar het gaat om doelstellingen halen en de ambities van een club waarmaken en daar ben ik niet ontevreden over", vertelde Vreven tegen FOX Sports.

Vreven, oud-trainer van Waasland-Beveren, Lommel United, Dessel Sport en Esperanza Neerpelt, wil geen sabbatical nemen, maar is wel afhankelijk van clubs die interesse hebben. "Ik heb te maken met het feit dat clubs geïnteresseerd en vrij moeten zijn, maar ik ben klaar om in juli vol aan de bak te gaan als dat moet."

Lees meer:
0 reacties