Vreven hoopvol: ''Ik had niet verwacht dat wij dit al zouden kunnen''

NAC Breda verloor afgelopen zondag met 4-1 van PSV, maar kon een uur lang goed meekomen. Tegen Vitesse werd met dezelfde cijfers verloren. Vrijdag moet Sparta in eigen huis verslagen worden, weet Stijn Vreven.

Hoewel er nog geen man overboord is en PSV en Vitesse geen ploegen zijn waartegen overwinningen ingecalculeerd worden, komt het er nu wel op aan. NAC moet van Sparta winnen. “De manier waarop is van ondergeschikt belang. Ik hoop dat we onze supporters geven wat ze graag zien, maar het draait vrijdag om één ding en dat is die wedstrijd winnen”, aldus de trainer tegenover Omroep Brabant.

Tegen PSV speelde NAC een uur lang prima voetbal. “Ik had niet verwacht dat wij dit al zouden kunnen in deze fase van de competitie tegen een topclub als PSV”, zegt Vreven over het spel van NAC. “We kregen na afloop veel complimenten dat wij met momenten leuker speelden dan PSV. Maar daar draait het natuurlijk niet om. Dat is allemaal leuk, maar ik hoop in de toekomst minder complimenten te krijgen en meer punten.”

“We moeten vooral de wedstrijden winnen die wij moeten winnen”, gaat hij verder. “We weten waar we aan toe zijn bij Sparta. Ze zijn natuurlijk van mindere kwaliteit als PSV, maar ze vechten, lopen, knokken en zijn er voor elkaar. Het zal wat betreft een even moeilijke avond worden. Maar wij gaan er alles aan doen om die wedstrijd te winnen”, besluit Vreven strijdlustig.

Lees meer:
0 reacties