Vreven is blij met omstandigheden: ''Dan is dat een groot verschil''

Stijn Vreven is momenteel met 'zijn' NAC Breda op trainingskamp in Portugal. De oefenmeester is heel blij met de locatie en de volgens hem ideale omstandigheden. Dat zegt hij in gesprek met NAC Breda TV

"Het is belangrijk dat je in ideale omstandigheden kan trainen", begint Vreven. "Als je de weersomstandigheden nu hoort in Nederland is, en je ziet die hier, dan is dat een groot verschil. Alles is heel dichtbij: het veld, verzorging, de gym. Er is goed eten. Ook de samenhorigheid, dat moet ons sterken."

Volgens de Belg is ook het samen zijn met elkaar belangrijk. "Ja, zeker. Dingen samen doen. Je eet samen, je praat samen. Vooral voetbalgericht. Dat is puntjes op i de zetten hoe wij zijn gestopt tegen Utrecht. We willen de scherpte er weer inkrijgen die bij ons sowieso is teruggekomen door de terugkeer van een aantal geblesseerde spelers."

NAC speelt in Portugal geen oefenwedstrijd, naar de zin van Vreven. "Wij hebben er voor gekozen om geen oefenwedstrijd te spelen. Dus elke training moet elke speler de trainer prikkelen."

Lees meer:
0 reacties