Vreven leeft mee met pechvogel: ''Ik vind het verschrikkelijk''

Olivier Rommens mist de rest van het seizoen door een ernstige blessure. Zijn contract loopt na dit jaar af en het is maar de vraag of NAC deze optie licht voor de blessuregevoelige speler.

''Hij overstrekte zijn been. Heel erg om te zien. Ik vind het verschrikkelijk voor Ollie", zegt Stijn Vreven tegen BN de Stem. De 22-jarige middenvelder kan de rest van dit seizoen niet meer mee spelen. Dit is voor Rommens een enorme klap, want de laatste drie maanden van vorig seizoen miste hij ook al een blessure.

Tot maart speelde hij 23 wedstrijden waarin hij eenmaal scoorde. Onder Marinus Dijkhuizen werd Rommens bij een gebrek aan alternatieven opgesteld in het hart van de defensie. Later schoof hij door naar het middenveld. Nooit werd hij een vaste basisspeler.

Ondanks dat hij geen vaste basisspeler is, komt het nieuws hard aan bij de andere spelers. Hij hoopt dat zijn ploeg vrijdag kan winnen van Sparta, om Rommens een hart onder de riem te steken. ''Zo'n zware blessure heeft impact op de groep. We zullen vrijdag iets speciaals moeten doen. Dat verdient hij."

Het wegvallen van Rommens opent onbedoeld de deuren voor Jeff Stans en Gianluca Nijholt die tegen Vitesse en PSV buiten de wedstrijdselectie vielen.

Lees meer:
0 reacties