Vreven looft García, maar vreest vertrek: ''Zal niet lang meer in Breda spelen''

Stijn Vreven geniet van de aanwezigheid van Manu García bij NAC. De Spaanse middenvelder wordt net als het afgelopen seizoen gehuurd van Manchester City, en scoorde woensdagavond zijn eerste goal voor de club uit Breda na een prachtige solo in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo (6-1).  

"Nu is hij in staat om op het einde van een duel zo'n goal te maken", doelt Vreven in gesprek met BN De Stem op de ontwikkeling van Carcía. "Hij is bepalend tot de laatste minuut. Daaraan zie ik dat hij stappen maakt. Als hij werkt aan zijn statistieken, gaat hij in de top eindigen. Voor Manu is the sky the limit. Net als Angeliño een kwaliteitsspeler die niet lang meer in Breda zal spelen."

Toch blijft de oefenmeester kritisch. Volgens Vreven is de 20-jarige voetballer nog te vaak bezig met frivoliteiten, zeker niet bij een 6-1 voorsprong. "Ik ben niet het type trainer dat daar van houdt. Ik zal hen aanspreken op hun gedrag, omdat ik vind dat dergelijk gedrag niet bij NAC hoort. Je moet altijd respect houden voor de tegenstander en niet gaan overdrijven."

Lees meer:
0 reacties