Wat een soap: NAC haalt aanvaller in slotseconde van Deadline Day

Jeredy Hilterman
Jeredy Hilterman Foto: © Pro Shots

Jeredy Hilterman beleefde een intense Deadline Day. De voormalig FC Utrecht-aanvaller maakte in de laatste minuut zijn overstap naar NAC Breda officieel.

NAC Breda was nog op zoek naar een aanvaller en wilde daarom toeslaan bij FC Emmen. De clubs konden het in eerste instantie niet eens worden over de vraagprijs, waarna de clubleiding uit Brabant bij FC Groningen en FC Utrecht informeerde naar een aanvaller. Ook dat leverde niets op, waarna Hilterman toch weer de eerste keuze werd.

De clubs kwamen er uit, maar toen twijfelde Hilterman aan een overstap. Op het laatste moment ging hij toch akkoord, mede omdat Emmen al een opvolger in huis had gehaald. De Drenthenaren huurden Metehan Güclü voor de rest van het seizoen van Stade Rennais. De voormalig Utrecht-speler wist dat de kans op speeltijd klein zou zijn en koos alsnog eieren voor zijn geld.

Dit seizoen speelde Hilterman twintig wedstrijden in de KKD voor FC Emmen en wist hij acht keer het net te vinden. Ook gaf hij vijf assits. NAC betaalt volgens BN de Stem 250.000 euro, maar dat bedrag zou met een aantal bonussen nog bijna kunnen verdubbelen.

Lees meer:
0 reacties